bambuddha eivissa esdeveniments, presentacions> parties>shows i noces
BAMBUDDHA EIVISSA - Restaurant MediterrAsian, Bars, Botigues i Salons  







bambuddha eivissa esdeveniments, presentacions> parties>shows i noces


Bambuddha EIVISSA és el lloc absolutament ideal per albergar els seus esdeveniments privats, aniversaris, convencions, casaments, presentacions, desfilades de moda, sessions de fotografia o rodatges i festes.

CASAMENTs

Bambuddha té llicència per a casaments i benediccions, el seu sensacional ambient exòtic és perfecte per declarar l’amor. El bell Bali Banjak Hall es transforma fàcilment en un temple de somni per un dia de noces perfecte. Que li poden planificar del principi a la fi, incloent fotògraf, flors, pastís de noces, músics i DJs.

ANIVERSARIs

L’exòtic entorn de Bambuddha és perfecte per a la celebració dels aniversaris.
Tant si necessita una pagoda íntima per a 4, o tot el lloc complet, Bambuddha compleix amb tots els seus requisits. Com ara pre-còctels al Bar Siam, seguit d’un deliciós sopar a l’aire lliure i després ball al CLUB TANTRA.

Es disposa de: carta de menús, pastissos d’aniversari, regals i sorpreses diverses.


Comiats de solter o de soltera

L’entorn privat de les pagodes VIP Moonlight és ideal per sensacionals i exclusives festes per a núvies o festes de compromís o comiats de solter.
Paquets personalitzats com el Gourmet, el Sensual i l’Estil, amb extres addicionals com manicures, estilistes, esteticistes, massatgistes i fotògrafs.
El comiat de soltera Pagoda inclou un cambrer personal per còctels i el servei VIP, el que fa una increïble i especial experiència per a totes les noies.

Presentació de productes

La presentació de productes pot organitzar-se a qualsevol escala, fins i tot amb una gran cobertura de l’esdeveniment gràcies a les nostres connexions amb els mitjans de comunicació.
Des de còctels i exposicions en una Pagoda Moonlight fins a la contractació del lloc complet, incloent el personal de promoció i models per presentar el producte, a més de fotògrafs i estilistes.


Desfilades de Moda

Bambuddha ha acollit moltes desfilades de moda, des de vetllades íntimes per a dissenyadors de joies a produccions a gran escala incloent-hi música en viu.
Tots els espais estaran decorats d’acord amb les seves necessitats i desitjos i es disposarà de tots els extres: des de models i estilistes a DJs.
La premsa, les relacions públiques, les invitacions, la cobertura dels mitjans de comunicació i reportatges es poden organitzar de manera professional.

Ibiza 4 all, BAMBUDDHA EIVISSA - Restaurant MediterrAsian, Bars, Botigues i Salons .
© 2006 - 2018 ibiza4all.org